Organizator:

Znamy kolejnego jurora. Jarosław Owczarczyk dołącza do zacnego grona

Podziel się

Jarosław Owczarczyk swoją kreatywność w kuchni wykorzystuje do tworzenia niezwykłych wizualnie i smakowo potraw. Teraz dołączył do jury finału 22. edycji Kulinarnego Pucharu Polski.

Wykazuje się pełnym zaangażowaniem w pracę. Ukończył szkołę gastronomiczną w Warszawie. Doświadczenie i umiejętności zdobywał u wybitnych polskich szefów kuchni w najlepszych restauracjach i hotelach.

Przez trzy lata pracował jako sous chef w warszawskiej restauracji Strefa. Uczestniczył w szkoleniach i konkursach kulinarnych. Laureat konkursu L’ART DE LA CUISINE MARTELL 2018 oraz finalista Kulinarnego Pucharu Polski 2018.

Obecnie pełni rolę sous chef w restauracji PINK LOBSTER w Warszawie. Jest też Executive Chef (Ex Chef) w DeCare Przysmaki Świata.