Kulinarny Puchar Polski partnerem konferencji gastronomicznej "Sztuka przetrwania"
Made For Restaurant "Sztuka przetrwania" - edycja Master Class odbędzie się 16 listopada w formule online.
MADE FOR Restaurant ON-LINE, edycja MASTER CLASS to podsumowanie kilku ostatnich, trudnych miesięcy w gastronomii i wytyczenie najefektywniejszych ścieżek na kolejne miesiące, kiedy to pandemia przybiera na sile. Na przykładzie tych, którzy odnoszą dzisiaj sukcesy zostanie pokazane:
- jakie koncepty mają większą szansę na przetrwanie w obecnych czasach
- jakie praktyki zapewniają w dzisiejszych czasach wzrost biznesowy, a jakie prowadzą do porażki
- jak sobie radzić z obostrzeniami
- jak komunikować się z Gośćmi, aby pozostali lojalni
- jak technologicznie i organizacyjnie usprawnić naszą pracę
- jak stymulować zespół i zadbać o siebie, kiedy brakuje sił i motywacji, a wizja przyszłości zapowiada kolejne trudności?
O tym jest to wydarzenie!
UWAGA! Udział w konferencji jest bezpłatny dla restauratorów, właścicieli kawiarni, firm cateringowych i ich pracowników oraz mediów.