Znamy uczestników 9. edycji Kulinarny Rajd Mistrzów
Do konkursu zakwalifikowało się 12 drużyn.
22 października 2021 roku w Haston City Hotel we Wrocławiu odbędzie Kulinarny Rajd Mistrzów.
O najwyższe miejsce na podium i nominację do 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski będą walczyć:
- Emil Klimas i Dominik Świątecki z Restauracji Cucina w Poznaniu
- Jeremi Skokowski i Kamil Górecki z Restauracji BAZAR 1838 w Poznaniu
- Mykhailiuk Mykhailo i Vitali Tsybulski z Restauracja DOLCE VITA Stary Browar w Poznaniu
- Bartosz Rosa i Paweł Spodzieja z Hotel LIBERTE 33 w Poznaniu
- Maksym Trushkin i Dymytro Ostapyhsen z FREGATA Leake Club w Jugowicach
- Karol Smykiewicz i Maciej Winiarek z Restauracji Nowy Gurewicz w Mirai Clinic w Otwocku
- Przemysław Kopania i Marcin Rajkowski z Crowne Plaza The HUB w Warszawie
- Paweł Błaszczyk i Anastasiia Iliukhina z Forum Kulinarne we Wrocławiu
- Jakub Żymelski i Wojciech Schmidt z Hotel & Restauracja ANTONIŃSKA w Lesznie
- Tomasz Mielniczuk i Tadeusz Węcławik z Hotelu Gościniec POD LASEM w Grabowcach Dolnych, Nowodwór
- Mikołaj Przybysz i Aleksander Piątkowski z Restauracji Forni Rossi 777 w Poznaniu
- Bartosz Murawski i Kamil Filipski z Marriott Renaissance w Warszawie.
Życzymy powodzenia!