Rada Programowa Kulinarnego Pucharu Polski
Kulinarny Puchar Polski to konkurs dla profesjonalistów, tworzony i nadzorowany przez profesjonalistów. Nad jego kształtem i przebiegiem każdej edycji czuwa Rada Programowa, w której zasiadają m.in. przedstawiciele najważniejszych w Polsce organizacji gastronomicznych takich jak Fundacja Klubu Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Euro-Toques Polska oraz Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Obecnie Radę Programową Kulinarnego Pucharu Polski tworzą:
Barbara Surma
![](/media/50afc2wr/joanna-ochniak.png?width=299&height=299&mode=max)
Joanna Ochniak
ambasador KPP
![](/media/nzehd4d2/paweł-salamon.png?width=300&height=300&mode=max)
Paweł Salamon
zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski 2016, ambasador KPP
![](/media/fnrh24ag/marcin-soból.png?width=301&height=301&mode=max)
Marcin Soból
prezes Euro Toques Polska
![](/media/dozb0cfb/jarosław-walczyk.png?width=299&height=299&mode=max)
Jarosław Walczyk
prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni
![](/media/od1d0qpe/jarosław-uścińskik.png?width=301&height=301&mode=max)
Jarosław Uściński
prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni